Voor particulieren

Fiscale planning

Zelf zoeken

Voor professionals

Lees dit ook:

Administratie afhandelen

Huur opzeggen, contracten beëindigen, enzovoort

Naast de verdeling van de erfenis valt er na een overlijden vaak veel meer te regelen. In elk geval moet de hele administratie van de overledene worden afgerond. Een tijdrovende en - ook emotioneel - niet altijd even makkelijke klus.


Zaken regelen
Om te beginnen is het erg handig als er een overzicht is van wat er allemaal gedaan moet worden na iemands overlijden. Dat kan variëren van de bankzaken regelen of contracten opzeggen tot het beëindigen van een abonnement op tijdschrift of krant. Maar meestal ontbreekt zo’n lijst en dan neemt een en ander veel tijd in beslag.


Praktisch werk

Daarnaast moet u weten wie bevoegd is om dit soort zaken te regelen en wanneer een verklaring van erfrecht en een verklaring van executele nodig is. Bij de beantwoording van die laatste vragen kan Erfrecht Jurist u uiteraard helpen, maar ook in praktische zin kunnen wij u veel werk uit handen nemen.


Vaak rijzen er bij de afhandeling van een administratie vragen over wat er wel en niet gedaan moet worden en vooral ook: wanneer. Erfrecht Jurist staat voor u klaar om deze vragen te beantwoorden.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.