Voor particulieren

Fiscale planning

Zelf zoeken

Voor professionals

Lees dit ook:

Over Erfrecht Jurist

Korte lijnen voor het beste advies

Gestart in 2006 is Erfrecht Jurist inmiddels een gewaardeerd bureau voor grote en kleinere opdrachtgevers, particulieren en professionals. Behalve over onze expertise zijn cliënten ook tevreden over onze kordate aanpak.


Kordaat
Erfrecht Jurist houdt van korte lijnen, vindt dat jargon uit den boze is en dat u alleen maar gebaat bent bij duidelijke taal en een glashelder advies. Daarom komt u bij Erfrecht Jurist meteen in contact met een specialist die direct met uw vraag of probleem aan de slag gaat.


Afspraken

Erfrecht Jurist is sterk in advieswerk en de fiscale en administratieve afhandeling van nalatenschappen. Dat kunnen tijdrovende en langdurige zaken zijn. Daarom spreken wij graag van tevoren met u af wanneer uw opdracht wordt behandeld en wat de daarvoor benodigde tijd en kosten zijn.


Leiding
Erfrecht Jurist staat onder leiding van Mr. Eline Postma-Kanters (1965). Zij is een zeer deskundig notarieel jurist met twaalf jaar ervaring als kandidaat-notaris. Zij is gespecialiseerd in erfrecht, schenkbelasting, erfbelasting, inkomstenbelasting, huwelijksvoorwaarden en het beoordelen van contracten.


Bij Erfrecht Jurist staat klantvriendelijkheid voorop. Wij zijn pas tevreden als ú het bent. Wettelijke barrières kunnen wij niet voor u wegnemen, maar binnen de mogelijkheden gaan wij voor u tot het uiterste.
 

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.