Voor particulieren

Fiscale planning

Zelf zoeken

Voor professionals

Lees dit ook:

Een erfenis afwikkelen

Zelf doen of advies inwinnen?

Een erfenis verwerf je niet elke dag. Het is voor u waarschijnlijk onbekend terrein. Voor Erfrecht Jurist zijn nalatenschappen echter dagelijkse praktijk, net als de haken en ogen die er vaak aan verbonden zijn.


Stipt

Als erfgenaam of vruchtgebruiker in een nalatenschap heeft u niet alleen maar rechten. Er is ook een aantal plichten waaraan u stipt dient te voldoen. Als er andere erfgenamen zijn, moet de erfenis correct worden verdeeld. En binnen een acceptabele termijn. Als u het recht van vruchtgebruik heeft verkregen, moet dat officieel worden afgegeven. Weet u hoe dat moet?


Vlot
Een fout is snel gemaakt wanneer u onbekend bent met complexe wettelijke regels. Erfrecht Jurist kan een vlotte en honderd procent correcte afwikkeling van uw erfenis zeer bespoedigen. Advies en ondersteuning waar en wanneer รบ dat wilt. Kom eens vrijblijvend praten over wat wij voor u kunnen doen.


Een eerste gesprek met Erfrecht Jurist geeft u de informatie waarmee u vaak zelf  verder kunt met de afwikkeling van de erfenis. Ligt het ingewikkelder? Samen bekijken wij of uw vraag of probleemstelling adequaat door ons behandeld kan worden.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.