Voor particulieren

Fiscale planning

Zelf zoeken

Voor professionals

Lees dit ook:

Flexibele specialisten

Inzetbaar voor professionals

Als professional op het gebied van erfrecht, schenkbelasting, erfbelasting en huwelijksvermogensrecht zet Erfrecht Jurist zich graag in voor collega-professionals. Wij hebben de tijd én de expertise om u te helpen als u daar behoefte aan heeft.


Expertkennis
Erfrecht Jurist neemt advocaten, notarissen of accountants graag werk uit handen op het moment dat uw organisatie daar behoefte aan heeft. In gevallen dat u tijdelijk meer werk heeft dan u aankunt bijvoorbeeld, maar ook wanneer u voor complexe gevallen graag een beroep doet op onze expertkennis. Wij staan voor u klaar!


Flexibel
Erfrecht Jurist stelt zich zeer flexibel op tegenover opdrachtgevers. U kunt met een relatief kleine opdracht bij ons terecht, maar ook voor grotere en complexe zaken. Te denken valt aan: juridische en fiscale afhandeling van nalatenschappen, aangifte erfbelasting en inkomstenbelasting, begeleiding van schenkingen en vermogensoverdracht, estate planning, beoordelen en up to date maken van testamenten, executele, begeleiding van erfgenamen en executeurs bij de afwikkeling van nalatenschappen, notariële akten redigeren.


Negatieve nalatenschap
Ook kunt u van onze expertise gebruik maken als vereffenaar van een negatieve nalatenschap, in het geval de Rechtbank een wettelijke vereffening heeft gelast. Ook kunt u de Rechtbank verzoeken Erfrecht Jurist tot vereffenaar te benoemen, waarna wij in samenwerking met u de nalatenschap afwikkelen.


Uiteraard staan wij u graag terzijde voor een advies of ruggespraak over ons vakgebied. Een afspraak is gauw gemaakt en wij kunnen snel voor u aan de slag.

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.