Voor particulieren

Fiscale planning

Zelf zoeken

Voor professionals

Lees dit ook:

Afhandeling uitbesteden

Complete afhandeling nalatenschappen

Er kunnen redenen zijn waarom u de afhandeling van een nalatenschap liever niet zelf ter hand neemt, maar laat uitvoeren door iemand anders. Dat moet dan natuurlijk wel iemand zijn die u volledig kunt vertrouwen en die kennis van zaken heeft.


Goede redenen
Misschien woont u in het buitenland. Of u heeft helemaal niet de mogelijkheid om veel tijd te steken in de afhandeling van een erfenis. Wellicht ook ontbreekt het u aan deskundigheid om zelf de zaken te regelen. Dat zijn allemaal goede redenen om de hulp in te roepen van Erfrecht Jurist. Deskundig, accuraat en betrouwbaar.


Verantwoording
Erfrecht Jurist kan u alle werkzaamheden uit handen nemen. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen, in overleg met andere erfgenamen kan vast een deel van de erfenis worden verdeeld en aan het eind van de rit leggen wij verantwoording af over alle werkzaamheden, betalingen en ontvangsten. Daarbij vindt ook de verdeling en definitieve afgifte van de nalatenschap plaats.


Erfrecht Jurist legt verantwoording af onder controle van een door u aan te wijzen notaris. Zo kunt u er honderd procent zeker van zijn dat de afhandeling perfect geregeld is.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.