Voor particulieren

Fiscale planning

Zelf zoeken

Voor professionals

Lees dit ook:

Second opinion

Weet waar het over gaat!

Een notaris is onafhankelijk. Hij wordt geacht als onpartijdig adviseur boven de partijen te staan. Wanneer u samen met andere erfgenamen bij de notaris aan tafel zit, hoeft u er dan ook niet bang voor te zijn dat anderen worden voorgetrokken. Toch is het beter om goed beslagen ten ijs te komen.


Voorbereiden
Zeker bij ingewikkelde zaken, waar bijvoorbeeld meerdere erfgenamen betrokken zijn die wellicht tegengestelde belangen hebben, is het goed als u van tevoren weet wat voor u het maximaal haalbare resultaat is. Erfrecht Jurist kan u in alle rust voorbereiden op de gesprekken bij de notaris die er écht om gaan.


Gemoedsrust
Een notaris zal ook altijd streven naar een oplossing waar álle partijen zich in kunnen vinden. Natuurlijk is een acceptabel compromis prettig voor iedereen, maar juist ook voor uw eigen gemoedsrust is het goed om te weten waar u aanspraak op kunt maken, voordat u misschien besluit om deels van uw rechten af te zien.


Erfrecht Jurist bereidt u graag voor op komende gesprekken met een notaris, maar ook voor een second opinion over eenmaal gevoerde gesprekken kunt u terecht.

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.