Voor particulieren

Fiscale planning

Zelf zoeken

Voor professionals

Lees dit ook:

ErfrechtTelefoon - 035 697 00 00

Direct contact met een specialist

De ErfrechtTelefoon is bij uitstek geschikt om uw korte vraag te beantwoorden of een beknopt advies te geven over de meest uiteenlopende vragen rondom erven en schenken. U krijgt direct contact met een jurist, gespecialiseerd in erfrecht. De ErfrechtTelefoon adviseert u zeer deskundig tegen een aantrekkelijk tarief: u krijgt een nota toegezonden op basis van € 2,50 per minuut. Per advies worden minimaal 25 minuten (€ 62,50) in rekening gebracht.

Meer dan telefonisch advies
Als u dat wenselijk vindt, kan uw zaak door de erfrechtspecialist met wie u telefonisch contact heeft gehad, verder in behandeling worden genomen. De tarieven en voorwaarden van Erfrecht Jurist zijn dan van toepassing.

De meest gestelde vraag van deze maand?
"De erfenis van mijn vader hebben wij nooit afgehandeld, wij dachten dat komt wel na overlijden van mijn moeder. Kan mijn moeder het vermogen aan de kinderen geven nu zij naar een zorginstelling verhuist?" is een veel gestelde vraag. Veel mensen hebben informatie nodig om de mogelijkheden van afstand van een nalatenschap en schenking duidelijk te krijgen. Wij helpen u verder en begeleiden desnoods het hele traject.

Bereikbaarheid ErfrechtTelefoon
De ErfrechtTelefoon is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Zijn wij in gesprek? Spreek uw telefoonnummer in en wij bellen u dezelfde dag terug.

De ErfrechtTelefoon biedt u de mogelijkheid te overleggen met een gespecialiseerde jurist, die uw zaak eventueel verder kan begeleiden. >> Zie ook: begeleidingsservice

 

ErfrechtTelefoon is de prijsgunstige advieslijn van Erfrecht Jurist. De algemene voorwaarden van Erfrecht Jurist zijn van toepassing op de dienstverlening van ErfrechtTelefoon.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.