Voor particulieren

Fiscale planning

Zelf zoeken

Voor professionals

Lees dit ook:

ErfrechtTelefoon - 035 697 00 00

Direct contact met een specialist

De ErfrechtTelefoon is bij uitstek geschikt om uw korte vraag te beantwoorden of een beknopt advies te geven over de meest uiteenlopende vragen rondom erven en schenken. U krijgt direct contact met een jurist, gespecialiseerd in erfrecht. De ErfrechtTelefoon adviseert u zeer deskundig tegen een aantrekkelijk tarief: u krijgt een nota toegezonden op basis van 2 euro per minuut. Per advies worden minimaal 15 minuten in rekening gebracht.

Meer dan telefonisch advies
Als u dat wenselijk vindt, kan uw zaak door de erfrechtspecialist met wie u telefonisch contact heeft gehad, verder in behandeling worden genomen. De tarieven en voorwaarden van Erfrecht Jurist zijn dan van toepassing.

De meest gestelde vraag van deze maand?
"Hoe geef ik de erfenis op in de aangifte inkomstenbelasting?" is de meest gestelde vraag op dit moment. Veel mensen hebben hulp nodig bij het invullen van de aangifte erfbelasting na overlijden. Wij helpen u verder.

Bereikbaarheid ErfrechtTelefoon
De ErfrechtTelefoon is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.00 uur. Zijn wij in gesprek? Spreek uw telefoonnummer in en wij bellen u dezelfde dag terug.

De ErfrechtTelefoon biedt u de mogelijkheid te overleggen met een gespecialiseerde jurist, die uw zaak eventueel verder kan begeleiden. >> Zie ook: begeleidingsservice

 

ErfrechtTelefoon is de prijsgunstige advieslijn van Erfrecht Jurist. De algemene voorwaarden van Erfrecht Jurist zijn van toepassing op de dienstverlening van ErfrechtTelefoon.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.