Voor particulieren

Fiscale planning

Zelf zoeken

Voor professionals

Lees dit ook:

Bemiddeling

Als u liever wat afstand houdt

De verdeling van een erfenis loopt niet altijd naar wens. Dat kan verschillende oorzaken hebben. De erfgenamen kunnen bijvoorbeeld verschillende ideeën hebben hoe je zoiets het beste kunt aanpakken, of er zijn uiteenlopende belangen.

Slepende kwestie
Soms is het ook gewoon moeilijk om de gevolgen van beslissingen te overzien. Wat zijn bijvoorbeeld de fiscale of juridische consequenties? Het is vervelend als dit soort moeilijkheden de verdeling van een nalatenschap zo beïnvloedt, dat zelfs de onderlinge verstandhouding er door vertroebeld raakt. Of dat de verdeling van de erfenis er een jarenlang slepende kwestie door wordt.

In de luwte
Erfrecht Jurist kan in dit soort situaties namens u het contact met de andere erfgenamen of de boedelnotaris onderhouden. In goed overleg met u worden uw belangen professioneel behartigd, terwijl u zelf wat meer in de luwte kunt blijven.

Erfrecht Jurist kan in moeilijke situaties voor u bemiddelen of het contact met de erfgenamen en de boedelnotaris onderhouden. Wij informeren u over uw mogelijkheden en onmogelijkheden.
 

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.