Voor particulieren

Fiscale planning

Zelf zoeken

Voor professionals

Lees dit ook:

Begeleidingsservice

Ruggespraak wanneer u dat wilt

Natuurlijk kunt u zelf veel regelen in de afhandeling van een nalatenschap. Dat scheelt alleen maar kosten! Toch blijkt dat velen het prettig en nuttig vinden om nu en dan te overleggen met een professional.


Zelf bepalen
Die service kan Erfrecht Jurist u bieden. U pleegt alleen overleg over die zaken waar u begeleiding bij wilt hebben. Wanneer u wilt en hoe vaak u wilt laat u zich door Erfrecht Jurist bijpraten of adviseren. Dat kan via e-mail, per telefoon of in een gesprek. Dat bepaalt u helemaal zelf.


Begeleidingsvormen
De begeleidingsservice kan u informeren over wat, wanneer, door wie, moet gebeuren bij de afwikkeling van een erfenis, helpen bij de aangifte erfbelasting of de verdeling van een erfenis. U kunt daarbij uit twee vormen kiezen: een service abonnement (voor 4 uur begeleiding) of de flexibele begeleidingsservice (ongelimiteerde begeleiding).


Kosten

Met een service abonnement heeft u recht op 4 uur begeleiding. Daarvoor hanteert Erfrecht Jurist een gereduceerd tarief van 920 euro. Bij de flexibele begeleidingsservice kiest u niet voor een vast aantal uren en betaalt u het gewone uurtarief (255 euro per uur) over de gebruikte tijd. Per maand krijgt u een overzicht van uw gebruikte tijd, zodat u precies weet waar u aan toe bent en op de kosten kunt sturen.


Heeft u behoefte aan regelmatig overleg met een deskundige? Meldt u dan aan voor onze begeleidingsservice. Bij de flexibele service krijgt u maandoverzichten van de gebruikte tijd. Dat voorkomt onaangename verrassingen.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.